MOTOR & SCOOTMOBIEL TRAILER VERHUUR

TRAILER VERHUUR

Wilt u de Airtrailer Mono/Duo/Scootmobiel eerst uitproberen voordat u tot aankoop overgaat? Heeft u een motorfiets of scootmobiel die voor onderhoud naar de garage moet? Of wilt u uw motor(en) meenemen op vakantie? Dit alles kan want bij ons kunt u ook terecht voor het huren van een Airtrailer!

De Airtrailer is geschikt voor (zware) motor(en), scootmobielen en elektrische rolstoelen. De trailers worden bij ons standaard verhuurd met een Steadystand (motor) of voorwielhaak (scootmobiel), spanbanden, 12V compressor en/of fietspomp, reservewiel en disselslot.

Wij werken niet met vaste wisseldagen en tijden. In overleg spreken we af wanneer u de Airtrailer ophaalt en weer retour brengt. Wij adviseren u om de huurovereenkomst en Instructies te lezen voordat u de gehuurde Airtrailer komt ophalen. U betaalt aan het begin van de huurperiode een waarborgsom. U krijgt de waarborgsom retour wanneer u de Airtrailer zonder verwijtbare schade retour brengt.

Huurprijzen

  Airtrailer Mono Airtrailer Duo
1 dag € 50 € 100
1 week € 170 € 270
2 weken € 240 € 340
3 weken € 310 € 410
4 weken € 380 € 480
5 weken € 450 € 550

Meer informatie aanvragen?

Voor informatie over de beschikbaarheid van de gewenste huurperiode en de huurprijs graag onderstaand formulier invullen. Wij mailen U dan zo spoedig mogelijk de gewenste informatie en/of de huurovereenkomst toe.

Informatie aanvragen