Alle Airtrailers zijn door de RDW Europees type goedgekeurd en worden afgeleverd met een EG-certificaat van overeenstemming (COC document)

AIRTRAILER DUO ONGEREMD

Uw motoren meenemen op vakantie? Eenvoudig, snel en veilig rijdt u, zonder hulp van anderen, uw (zware) motoren op de Airtrailer Duo.

Wanneer U uw motor op de trailer rijdt rust de achterband van uw motor op de oprijklep. Bij het transport van uw motor(en) blijft de oprijklep omlaag. De oprijklep van de trailer is extra verzwaard door middel van twee ribben. Dat uw motor iets voorbij de achterlampen uitsteek is geen probleem, U mag wettelijk tot 1.00 meter uitsteken. Wanneer u met de trailer zonder motor(en) rijdt sluit u de oprijklep

Het eigen gewicht van de Airtrailer Duo ongeremd is 240 kg. U kunt op de trailer twee motoren met een maximaal gewicht van 510 kg plaatsen. Alle motoren met een maximale wielbasis tot 1.80 meter passen op een Airtrailer.

Door het gebruik van 10 inch banden heeft de trailer een laag zwaartepunt. Samen met de luchtvering zorgt dit voor een optimaal rijcomfort. Door de communicerende vaten rijdt de trailer ook perfect wanneer u maar één motor vervoert.

Gebruikt u de Airtrailer niet, dan kunt U de trailer rechtop zetten en met de aanwezige zwenkwieltjes verplaatsen. Op deze manier neemt de Airtrailer weinig opslagruimte in. De hoogte van de trailer rechtopstaand is 2.30 meter inclusief de kogelkoppeling. Wanneer u de kogelkoppeling wegneemt dan is de hoogte 2.15 meter.

De Airtrailer heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. Standaard worden alle trailers gezandstraald en zwart gepoedercoat om de duurzaamheid van de trailer te waarborgen.

Onze trailers voldoen aan de hoogste eisen en zijn door de RDW Europees type goedgekeurd. Alle nieuwe aanhangers met een maximaal toelaatbaar gewicht lager dan 750 kg moeten sinds 29 oktober 2012 voorzien zijn van een Europese typegoedkeuring. Onze trailers zijn voorzien van een chassisnummer en een sticker op de dissel met daarop de naam van de fabrikant, het typegoedkeuringsnummer en de technische toegestane maximummassa en kogeldruk. Alle Airtrailers worden afgeleverd met een Verklaring typegoedkeuringsgegevens, een COC-document (Certificate of conformity).

Conform de eisen zijn onze trailers voorzien van een veiligheidspen. De veiligheidspen voorkomt dat tijdens de reis, mocht er onverhoopt iets met de luchtbalg zijn, de trailer niet kan zakken.

De Airtrailer is een oerdegelijk Nederlands product en wordt custom geproduceerd in Nederland met meer dan 20 jaar ervaring!

Mocht u de Airtrailer achter uw camper met een fietsenrek willen gebruiken, dan is het mogelijk de kogelkoppeling te verlengen.

MEER INFORMATIE?

Naam:

E-mail:

Uw vraag:

VIDEO


FOTO'S

SPECIFICATIES

Lengte: 2.72 m
(laadvloer 2.05 m)
Breedte: 2.20 m
(laadvloer 1.50 m)
Verticale hoogte: 2.30 m
(zonder kogelkoppeling 2.15 m)
Aantal motoren: 2
Eigen gewicht: 240 kg
Laadgewicht: 510 kg
Max totaalgewicht: 750 kg