Alle Airtrailers zijn door de RDW Europees type goedgekeurd en worden afgeleverd met een EG-certificaat van overeenstemming (COC document)

AIRTRAILER MONO

Zonder hulp van anderen uw (zware) motor op een motortrailer rijden, dat kan met een Airtrailer. U kunt de laadvloer van een Airtrailer volledig op de grond laten zakken, waardoor U eenvoudig en veilig uw motor op de trailer kunt rijden.

De oprijklep van de trailer is extra verzwaard door middel van 2 ribben. Wanneer U uw motor op de trailer rijdt rust de achterband van uw motor op de oprijklep. Bij transport van uw motor blijft de oprijklep dus omlaag. Dat uw motor iets voorbij de achterlampen uitsteek is geen probleem, U mag wettelijk tot 1.00 meter uitsteken. Wanneer u met de trailer zonder motor rijdt sluit u de oprijklep.

De Airtrailer past bijna achter elke personenauto door het lage eigen gewicht van 150 kg. U kunt op de trailer een motor met een eigen gewicht van maximaal 450 kg plaatsen. Alle motoren met een maximale wielbasis tot 1.80 meter passen op een Airtrailer.

Door het gebruik van 8 inch banden heeft de trailer een laag zwaartepunt. Samen met de luchtvering zorgt dit voor een optimaal rijcomfort.

Gebruikt u de Airtrailer niet, dan kunt U de trailer eenvoudig rechtop zetten en met de aanwezige zwenkwieltjes makkelijk verplaatsen. Op deze manier neemt de Airtrailer weinig opslagruimte in. De hoogte van de trailer rechtopstaand is 2.23 meter inclusief de kogelkoppeling. Wanneer u de kogelkoppeling wegneemt dan is de hoogte 2.08 meter.

De Airtrailer heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. Standaard worden alle trailers gezandstraald en zwart gepoedercoat om de duurzaamheid van de trailer te waarborgen.

Onze trailers voldoen aan de hoogste eisen en zijn door de RDW Europees type goedgekeurd. Alle nieuwe aanhangers met een maximaal toelaatbaar gewicht lager dan 750 kg moeten sinds 29 oktober 2012 voorzien zijn van een Europese typegoedkeuring. Onze trailers zijn voorzien van een chassisnummer en een sticker op de dissel met daarop de naam van de fabrikant, het typegoedkeuringsnummer en de technische toegestane maximummassa en kogeldruk. Alle Airtrailers worden afgeleverd met een Verklaring typegoedkeuringsgegevens, een COC-document (Certificate of conformity).

Conform de eisen zijn onze trailers voorzien van een veiligheidspen. De veiligheidspen voorkomt dat tijdens de reis, mocht er onverhoopt iets met de luchtbalg zijn, de trailer niet kan zakken.

De Airtrailer is een oerdegelijk Nederlands product en wordt custom geproduceerd in Nederland met meer dan 20 jaar ervaring!

MEER INFORMATIE?

Naam:

E-mail:

Uw vraag:

VIDEO


FOTO'S

SPECIFICATIES

Lengte: 2.62 m
(laadvloer 2.05 m)
Breedte: 1.70 m
(laadvloer 1,00 m)
Verticale hoogte: 2.23 m
(zonder kogelkoppeling 2.08 m)
Eigen gewicht: 150 kg
Laadgewicht: 450 kg
Max totaalgewicht: 600 kg