Alle Airtrailers zijn door de RDW Europees type goedgekeurd en worden afgeleverd met een EG-certificaat van overeenstemming (COC document)

AIRTRAILER SCOOTMOBIEL

Samen met uw partner, familie of vrienden op pad, met de Airtrailer kunt u overal weer naar toe. De Airtrailer is de ideale trailer om uw scootmobiel te vervoeren.

Door de laadvloer van de Airtrailer volledig op de grond te laten zakken, kunt U eenvoudig en veilig uw scootmobiel op de trailer rijden. Zonder hoogteverschil stapt U van uw scootmobiel af. U sluit de oprijklep en uw reis kan beginnen.

De Airtrailer past bijna achter elke personenauto door het lage eigen gewicht van 150 kg. Alle scootmobielen passen op een Airtrailer.

Door het gebruik van 8 inch banden heeft de trailer een laag zwaartepunt. Samen met de luchtvering zorgt dit voor een optimaal rijcomfort.

Gebruikt u de Airtrailer niet, dan kunt U de trailer eenvoudig rechtop zetten en met de aanwezige zwenkwieltjes makkelijk verplaatsen. Zo kunt u de trailer makkelijk voor of naast uw auto stallen in een (parkeer)garage. De hoogte van de trailer rechtopstaand is 2.23 meter inclusief de kogelkoppeling. Wanneer u de kogelkoppeling wegneemt dan is de hoogte 2.08 meter.

De Airtrailer heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. Standaard worden alle trailers gezandstraald en zwart gepoedercoat om de duurzaamheid van de trailer te waarborgen.

Onze trailers voldoen aan de hoogste eisen en zijn door de RDW Europees type goedgekeurd. Alle nieuwe aanhangers met een maximaal toelaatbaar gewicht lager dan 750 kg moeten sinds 29 oktober 2012 voorzien zijn van een Europese typegoedkeuring. Onze trailers zijn voorzien van een chassisnummer en een sticker op de dissel met daarop de naam van de fabrikant, het typegoedkeuringsnummer en de technische toegestane maximummassa en kogeldruk. Alle Airtrailers worden afgeleverd met een Verklaring typegoedkeuringsgegevens, een COC-document (Certificate of conformity).

Conform de eisen zijn onze trailers voorzien van een veiligheidspen. De veiligheidspen voorkomt dat tijdens de reis, mocht er onverhoopt iets met de luchtbalg zijn, de trailer niet kan zakken.

De Airtrailer is een oerdegelijk Nederlands product en wordt custom geproduceerd in Nederland met meer dan 20 jaar ervaring!

Als extra is een fietsdrager te verkrijgen zodat u naast uw scootmobiel ook een fiets mee kunt nemen.

MEER INFORMATIE?

Naam:

E-mail:

Uw vraag:

VIDEO


FOTO'S

SPECIFICATIES

Lengte met oprijklep gesloten: 1.83 m
(laadvloer 2.05 m)
Breedte: 1.70 m
(laadvloer 1.00 m)
Breedte oprijplaat: 0.88 m
Verticale hoogte: 2.23 m
(zonder kogelkoppeling 2.08 m)
Aantal scootmobielen: 1
Eigen gewicht: 150 kg
Laadgewicht: 450 kg
Max totaalgewicht: 600 kg